Street Fighter 6 Güncelleme 1.007, Jamie'ye Düzenlemeler Getiriyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Street Fighter 6 Güncelleme 1.007, Jamie'ye Düzenlemeler Getiriyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri
007 Yama Notları | 15 Kasım SF6 Güncelleme Yama Notları:

Savaş Düzenlemeleri
İstenmeyen davranışı düzeltmek için ayarlamalar yapıldı Yama notlarının yakında hazır olmasını bekleyin! Bu çıktıktan sonra, bir güncelleme yoluyla buraya yansıdığını göreceksiniz 007 artık son nesil ve mevcut nesil platformlarda çıktı ve bu, Jamie’ye diğer ince ayarların yanı sıra ayarlamalar getiren küçük bir yama

Jamie
Overdrive Tenshin (→↘↓↙←+2 Vuruş)
Jamie’nin sersemlemiş bir rakibe Overdrive Tenshin ile vurması ancak bir takip saldırısı gerçekleştirmemesi durumunda rakibin Tükenmişlik durumunun devam etmesi sorunu düzeltildi

Gördüğünüz gibi bakım yaklaşık üç saat sürecek
– Buckler’s Boot Camp yardımcı sitesine kaydolamayacak veya oturum açamayacaksınız Bu ayın başlarında aldığımız son güncelleme, burada kontrol edebileceğiniz hata düzeltmeleri ve yeni öğeler içeriyordu

Street Fighter 6 Güncelleme 1

Kaynak: sokak dövüşçüsü



oyun-6

15 Kasım SF6 güncelleme yama notlarındaki yenilikleri öğrenmek için okumaya devam edin


Street Fighter 6 güncellemesi 1
– Bakım sırasında Street Fighter 6’ya hesap bağlayamazsınız

Bakım periyodu:

15 Kasım Çarşamba 12:30 – 15:30 JST
14 Kasım Salı 19:30 – 22:30 PST
15 Kasım Çarşamba 03:30 – 06:30 UTC

Bakım Etkisi

– Oturum açmanızı gerektiren Street Fighter 6 içeriğine erişemeyeceksiniz Ayrıca, daha önce oturum açtıysanız Buckler’s Boot Camp sitesindeki ayarları değiştiremezsiniz çünkü ayarlara erişmek için tekrar oturum açmanız gerekecektir

Yamanın yanı sıra bakım da bugün başlatıldı ve programın tamamı aşağıda yer alıyor